menu

Webshop login

Leer ons kennen – Arjan Brandt

Datum
28/06/2021


Categorieën
Leer ons kennen

Zie je een WBE vrachtwagen met een lachend gezicht achter het stuur? Dan zie je hoogstwaarschijnlijk chauffeur Arjan Brandt. Hij zorgt ervoor dat de producten tussen de verschillende filialen van de WBE groep gebracht worden.

En niet alleen de vrachtwagen is in goede handen bij Arjan, eigenlijk alles wat wielen heeft. In het interview vertelt Arjan alles over zijn werk bij WBE, zijn liefde voor voertuigen en zijn hobbys, die toevallig ook wielen bevatten. Lees het gehele interview op onze website.

 

 

Vertel wat over jezelf (leeftijd, relatie, woonplaats etc.)
Ik ben Arjan Brandt, 50 jaar oud, bijna 24 jaar getrouwd met Angenita en wij hebben samen twee dochters; Angel is 19 en Avy is 15. We wonen in Rijnsburg.

Wat zijn jouw hobby’s (naast het harde werken bij wbe)?
Mijn hobby’s: Ik fiets veel met mijn vrouw. Ik rijd motor en ik ben vrijwilliger bij de Stichting Kurt Karlsen. Deze stichting onderhoudt de oude Noordwijkse KNRM boot en de voertuigen die erbij horen. Ik ben daar chauffeur op een Chrysler uit 1944.

Welke opleiding heb je gedaan?
Ik heb een Mavo diploma en ben daarna MTS Werktuigbouwkunde gaan doen maar die opleiding heb ik niet afgemaakt.

Wat deed je voor je bij WBE ging werken?
Voordat ik bij WBE kwam werken ben ik lijnrijder geweest op Oost Duitsland.

Op welke afdeling werk je bij WBE?
Ik ben chauffeur en kom overal, op alle filialen van WBE.

Bij welk Filiaal werk je?
Ik werk hoofdzakelijk vanuit het Westland bij Jupiter, voorheen vanuit Rijnsburg.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Ik begin op het filiaal in Rijnsburg, eerst pak ik een koffie, stap in m’n vrachtwagen en rij naar Jupiter. Daar ga ik de auto laden of lossen. Ik rij van filiaal naar filiaal. Verder ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van alles wat rolt op Rijnsburg.

Wat vind je het leukste aan jouw baan?
De vrijheid als chauffeur en het veelzijdige van alles wat ik er bij doe. En ik kom iedereen van het hele bedrijf tegen.

Wat vind je het minst leuke aan jouw baan?
Ik kan me af en toe mateloos irriteren aan Italiaanse chauffeurs en chauffeurs uit Oostbloklanden.

Wat is jouw favoriete product? Waarom?
Mijn favoriete product is Salal; het is een mooi stevig product, makkelijk te laden en lossen.

Heb je nog ambities binnen WBE?
Op dit moment heb ik geen ambities binnen WBE maar je bent nooit te oud om te leren!!