menu

Webshop login

Over ons

De WBE Groep

WBE Westland en Rijnsburg zijn onderdeel van de WBE Groep. Met 6 zusterbedrijven is WBE onderdeel van een groene familie. De WBE groep levert een totaalpakket aan sierteeltproducten, van snijgroen, bloemen tot planten. Binnen de WBE Groep vind je alles wat je nodig hebt. 

Kwaliteit en samenwerking, zowel in de producten als in de dienstverlening, zijn vanaf de oprichting de rode draad binnen de WBE Groep. Samenwerking is de basis, dat is de leidraad en bron van inspiratie waarmee Jaap en Ineke Beets bijna 40 jaar geleden begonnen.

Ieder bedrijf binnen de WBE Groep heeft zijn eigen kracht en karakter. De verschillende bedrijven zitten verdeeld over de verschillende grote veilingterreinen in Nederland en op veiling Herongen in Duitsland. Hierdoor vind je binnen de groep altijd een leverancier die past bij jouw afzetmarkt, bedrijfsvoering en visie. 

Afspelen

Een groot assortiment decoratiegroen

Wij importeren snijgroen van over de hele wereld! Dit zorgt ervoor dat we een uitgebreid assortiment snijgroen kunnen aanbieden in onze webshop. Benieuwd naar welke soorten snijgroen we aanbieden? Laat je inspireren.

InspiratieAssortiment