menu

Webshop login

Snijgroen van over de hele wereld!

Een groot assortiment snijgroen

Achter al deze producten zit een verhaal. In het overzicht hieronder kun je gemakkelijk zien waar de producten vandaan komen, wanneer ze leverbaar zijn en meer informatie.

Duik in de wereld van snijgroen!

Dankzij onze jarenlange relaties met leveranciers en kwekers kunnen wij een groot assortiment snijgroen aanbieden. Sommige relaties gaan helemaal terug naar de tijd van Jaap & Ien, iets waar we uiteraard trots op zijn. 

Een deel van onze producten groeit in het wild en een deel gecultiveerd. Via onze blogberichten en social media kanalen vertellen we hier regelmatig meer over. Ook hebben we afgelopen jaren verschillende blogs gedeeld met meer informatie over de leveranciers. Benieuwd hiernaar? Neem dan hier een kijkje. 

Omdat het contact met centraal Amerika soms wat lastiger is door het tijdsverschil en taalbarrière hebben we twee collega’s in die regio. Ana en Mafer zorgen ervoor dat het contact tussen de leveranciers, transporteurs en WBE zo vloeiend mogelijk verloopt. Dankzij deze collega’s zijn we altijd snel erbij wanneer er zich problemen voordoen. 

Naast het vaste assortiment snijgroen, bieden we ook regelmatig nieuwe soorten aan. Zo is het assortiment geen dag hetzelfde. Het hele jaar door zijn er verschillende seizoensproducten die je echt niet kunt missen. Meer informatie over de verschillende producten vind je op onze productpagina. Hier geven we ook een indicatie van de verkrijgbaarheid van de producten, let hierbij wel op dat we afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. Sneeuwt het in bepaalde regio’s, dan kan het zomaar dat het product toch even niet verkrijgbaar is. We proberen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden via nieuwsberichten en onze social media kanalen. 

Ben jij op zoek naar een bepaald product? Neem dan gerust contact met een van onze collega’s op. Deze helpen je graag met het vinden van het product. 

We leveren het snijgroen alleen in grotere aantallen aan andere groothandels, lijnrijders, tuincentra en Cash & Carries.

Wanneer het snijgroen binnenkomt bij filiaal op de Jupiter wordt het verdeeld over de verschillende filialen, die het weer verkopen aan hun klanten.

WBE levert hun producten binnen het veilingterrein. Daarnaast is het mogelijk om zelf bestellingen op te halen of via transport.