menu

Webshop login

Leer ons kennen – Ana Waleska Zea

Datum
09/07/2021


Categorieën
Leer ons kennen

Deze collega woont helemaal in Guatemala City. Hier regelt zij alle activiteiten die te maken hebben met het coördineren van de logistiek van de producten die we inkopen.

Als onze vertegenwoordiger in Latijns-Amerika zijn de dagen van Ana nooit hetzelfde! Ze blijft elke dag bijleren.

Lees meer over Ana’s leven in Guatemala en haar werk in ons nieuwste interview.

 

Vertel ons iets over jezelf (leeftijd, relatie, woonplaats, etc.)

Dit jaar word ik 40, dus een nieuwe tijd om naar uit te kijken. Ik woon in Guatemala-stad, ik heb een 12-jarige dochter en ben momenteel vrijgezel. Ik ben me bewust van het belang van de zorg voor het milieu, elke actie telt.

 

Wat zijn je hobby’s (naast hard werken)?

Ik heb een kleine familie, we zijn close, dus tijd doorbrengen met hen en mijn vrienden is altijd een van mijn favoriete bezigheden. Verder hou ik ervan om een leuke film te kijken en ga ik graag soms buiten de stad, naar verschillende plaatsen die we in ons land in de buurt hebben, zoals het strand; hoewel dit met de pandemie moeilijker was. Nu zijn er meer binnen activiteiten.

 

Wat heb je gestudeerd?

Politicologie, aan de Rafael Landivar Universiteit in Guatemala, maar aangezien het leven soms anders loopt dan verwacht, heb ik nooit in dat gebied gewerkt; Ik zit nu meer dan 12 jaar in de bloemenbranche.

 

Wat deed je voordat je bij WBE ging werken?

Ik werkte voor een bedrijf dat groen produceert; dit gaf mij de kans om meer te weten te komen over de productiekant van het bedrijf.

 

Op welke afdeling werk je bij WBE?

Logistiek voor WBE International, vestiging in Latijns-Amerika

 

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

Alle activiteiten met betrekking tot het coördineren van de logistiek van de producten die we inkopen. Ik zorg ervoor dat de leveranciers hun producten opsturen met de corresponderende rederij / luchtvaartmaatschappij, ook dat de documentatie en facturering op tijd gebeurt zodat het product op de bestemming kan worden ontvangen. En ik regel het terug melden aan Nederland van de bevestigingen of wijzigingen die in de bestellingen moeten worden gedaan.

 

Wat vind je het leukst aan je werk?

Dat elke dag anders is, waardoor ik niet alleen kan blijven leren van de alledaagse activiteiten, maar ook van het contact ​​met mensen die je inspireren met hun acties en hun hart leggen bij wat ze doen.

 

Wat vind je het minst leuk aan je werk?

Op de logistieke afdeling heb je te maken met bijvoorbeeld vertragingen van rederijen / luchtvaartmaatschappijen, dit levert grote problemen op voor de gehele keten en vaker wel dan niet, houden de gevolgen wekenlang aan, zeker als het de aanvoer voor belangrijke feestdagen beïnvloedt .

 

Wat is je favoriete product? Waarom?

Alle producten hebben verschillende eigenschappen die ze mooi maken, eentje die ik leuk vind vanwege zijn veelzijdigheid is Aralia. Ik heb gezien dat het op verschillende manieren wordt gebruikt, met alleen groen of gecombineerd of met bloemen, het blad valt altijd op!

 

Heb je nog ambities binnen WBE?

Een Deel uitmaken van WBE heeft mijn leven op veel positieve manieren gekenmerkt, dus ik streef ernaar om in het team te blijven.