menu

Webshop login

Leer ons kennen – Ellen Zonneveld

Datum
30/07/2021


Categorieën
Leer ons kennen

Bekend om haar grote glazen thee, altijd geïnteresseerd in haar collega’s en haar grote liefde voor haar kleinkinderen. Collega Ellen Zonneveld is van alle markten thuis!

Heb je een vraag over de webshop of over Florisoft? Dan is Ellen de persoon. Al meer dan 18 jaar is ze, dankzij haar zus, werkzaam bij WBE.

In het interview lees je alles over haar werkzaamheden, hobby’s en meer. Lees snel verder!

 

 

Vertel wat over jezelf (leeftijd, relatie, woonplaats etc.) 

Ik ben Ellen Zonneveld, 59 jaar, getrouwd met Sjaak Zonneveld. We wonen in Honselersdijk en samen hebben we 3 zoons, Thierry 35 jaar, Dave 32 jaar en Vince is bijna 30 jaar. Ons mannengezin is inmiddels uitgebreid met 3 schoondochters en 3 kleindochters met een 4de kleindochter op komst.

 

Wat zijn jouw hobby’s (naast het harde werken bij WBE)?

Vol overgave ben ik oma en pas iedere donderdag op Tara, Nova en Luna.

Sjaak en ik vinden het nog steeds heel leuk om de tent achter in de auto te leggen, de zon op te zoeken en een beetje te zwerven. Ik hoop dat dit snel weer tot de mogelijkheden behoort.

Ik probeer mijn sportieve leven wat meer leven in te blazen maar dat is tot op heden nog niet erg gelukt, het voornemen is om weer op de racefiets te stappen of te skeeleren. Na de zomer weet ik of dat een beetje is gelukt.

 

Welke opleiding heb je gedaan? 

Nadat ik de HAVO heb afgerond ben ik gaan werken. Toen de kinderen klein waren heb ik mijn costumière diploma gehaald en een jaar of 10 geleden heb ik mijn diploma gehaald voor algemeen masseur. Op dit moment doe ik met beiden niets, wellicht komt dat weer als ik meer vrije tijd ga krijgen. Je verleert het niet.

 

Wat deed je voor je bij WBE ging werken? 

Ik ben begonnen bij de Disko Transport BV. Na verloop van tijd ben ik op de veiling terecht gekomen door bij Schenker te gaan werken. Toen de kinderen klein waren werkte ik als invalkracht bij diverse bedrijven op de veiling. Tegen de tijd dat de jongste ook naar school ging had ik weer een vaste baan bij Buma, helaas ging dat bedrijf failliet en heb ik het buiten de veiling geprobeerd en een paar jaar bij de bollenboer van de Bos gewerkt. Tot mijn zus mij erop attent maakte dat er iemand werd gezocht bij WBE. Dat is inmiddels ongeveer 18 jaar geleden volgens mij.

 

Op welke afdeling werk je bij WBE?

Dat vind ik een goede vraag….

 

Bij welk Filiaal werk je?

Vnl. WBE Westland

 

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit? 

Ik vervul grotendeels een controlerende rol, ben ik de vraagbaak voor Florisoft issues en houd ik mij bezig met de bedrijfsprocessen.

 

Wat vind je het leukste aan jouw baan?

Dat eigenlijk geen dag hetzelfde is.

 

Wat vind je het minst leuke aan jouw baan? 

Als het niet lukt om snel een oplossing te vinden voor een probleem.

 

Wat is jouw favoriete product? Waarom? 

Ik denk Cinerea, dat springt er zo leuk uit qua kleur bij het overige groen. Kijk maar naar onze vrachtwagens, daar kun je het goed zien.

 

Heb je nog ambities binnen WBE?

Nog een tijd met plezier werken bij dit familiebedrijf.