menu

Webshop login

Leer ons kennen – Robin van Doren

Door
Vera Verhoef


Datum
11/10/2022


Categorieën
Leer ons kennen

Of je nu vragen hebt over een van de systemen of over je computer. 

Robin is de man waarbij je moet zijn! 

 

Robin was al een bekende binnen de WBE Groep maar sinds vorig jaar is Robin een echte WBE’er! Tijd om hem in de spotlights te zetten. 

Lees alles over deze ICT’er in het interview. 

 

 

Vertel wat over jezelf (leeftijd, relatie, woonplaats etc.) 

Ik ben Robin van Doren, 36 jaar oud. Ik kom uit Hoek van Holland waar ik nu nog steeds woon. Geregeld is mijn dochter Liva van 8 jaar oud bij mij.  

 

Wat zijn jouw hobby’s (naast het harde werken bij wbe) ?

Naast mijn werk, wat ik ook zeker erg leuk vind, hou ik van heel veel dingen. Van het bezoeken van een voetbalwedstrijd tot uit eten gaan of naar een concert. De weekenden dat mijn dochter bij me is gaan we er ook vaak op uit van Bioscoop tot dierentuin, etc. Ik probeer zoveel mogelijk te ondernemen en te genieten!😊

 

Welke opleiding heb je gedaan? 

Ik heb na de Mavo een MBO opleiding afgerond ICT Systeembeheer.

 

 Wat deed je voor je bij WBE ging werken? 

Ik heb 12 jaar bij ACS gewerkt waarvandaan ik ook iedere week bij WBE werkzaamheden verricht heb. Hier deed ik bij diverse klanten de ICT zaken. Van installatie pc’s en servers tot netwerk en storingen.

 

 Op welke afdeling werk je bij WBE?

Automatisering.

 

 Bij welk Filiaal werk je?

Alle filialen. Met een team onderhouden we het netwerk/storingen van de vestigingen.

 

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit? 

Deze variëren een beetje. Elke ochtend ben ik vanaf 5 uur bereikbaar en kijk ik als eerste naar onze supportdesk of er storingen/vragen zijn binnengekomen welke ik dan direct kan oppakken. Er zijn dagen waar ik vanuit huis start met werken. Als ik dan mijn dochter naar school heb gebracht rij ik door naar een van onze filialen. De dagen dat ik mijn dochter niet heb ben ik rond 5:45 uur op de veiling. 

 

Wat vind je het leukste aan jouw baan? 

Veelzijdigheid. Er is geen dag hetzelfde en het is nooit te voorspellen. De ene dag zijn er weinig storingen en kan ik me richten op projecten/onderhoud. De andere dag kan er een storing zijn en vlieg je overal naartoe.

 

Wat vind je het minst leuke aan jouw baan?

Bij een storing waar je zelf geen grip op hebt en afhankelijk bent van externe partijen. Dit is wel eens vervelend als mijn collega’s hierdoor ergens niet verder mee kunnen. 

 

Wat is jouw favoriete product? Waarom? 

Ik denk toch Salal. Dit vind ik leuk in een boeket en maakt het af.

 

 Heb je nog ambities binnen WBE? 

Ik werk met veel plezier binnen WBE en hoop nog lang in dit team te kunnen blijven.