menu

Webshop login

Tijd voor coniferen

Datum
27/10/2022


Categorieën
Nieuws

Het is de tijd voor coniferen!

Aan het einde van jaar wordt er voor advent en kerst naast het dennengroen veel conifeersoorten gebruikt in boeketten en arrangementen. Het Coniferengroen komt gewoon van Nederlandse bodem! Namelijk bij leverancier Andromeda uit Loosdrecht vandaan. Zij hebben het deze periode dan ook extra druk! 

Al jaren werken WBE en Andromeda goed samen en in deze tijd dus ook zeer intensief. Naast dat deze leverancier de producten regelt, vinden zij het ook leuk om een stukje marketing te regelen. Elk jaar is Wim Steman van Andromeda weer creatief in de weer om zijn mooie producten onder de aandacht te brengen.

Dit jaar heeft hij een leuk filmpje gemaakt om je een indruk te geven van hoe het product van de grote kwekerij bij WBE in de webshop terecht komt.

Alle voordelen van leverancier Andromeda komen duidelijk naar voren in de video. Zo zijn er diverse kleuren en vormen confiren beschikbaar, van veel gebruikte soorten tot exclusievere soorten. Er wordt op de kwekerij veel aandacht gegeven aan duurzaamheid, zoals organische bemesting en zonnepanelen. Ze zijn dan ook MPS gecertificeerd. De Coniferen zijn altijd super vers, omdat de werknemers van Andromeda pas aan de slag gaan met knippen nadat wij onze bestelling hebben geplaatst. Dit zie je ook goed terug in de kwaliteit van de Coniferen. 

Naast de Coniferen bieden we ook Leucothoe en Taxus aan in onze webshop van Andromeda. De Leucothoe bieden we aan in naturel of in rood opgetrokken. Beide prachtig om te gebruiken! 

Wil jij ook het snijgroen van Andromeda aanbieden aan jouw klanten?  Neem dan contact op met een van onze verkopers of neem een kijkje in onze webshop.

Heb je nog geen inloggegevens voor de webshop van WBE en wil je deze wel?  Vraag dit dan aan je verkoper of vul het contactformulier in op onze website https://wbe.nl/contact/