menu

Webshop login

Hillenraad100

Datum
07/11/2022


Categorieën
Nieuws

Hillenraad100

Vrijdag 4 november werd de Hillenraad100 weer bekend gemaakt. 

Ook dit jaar was de WBE Group weer te vinden in de lijst. WBE heeft zelfs vergeleken het laatste jaar dat de Hillenraad bekend werd gemaakt (2019) een groei gemaakt. Van plek 92 naar 77. Een mooie groei wat ons betreft! 

 

Wat is de Hillenraad100?

De Hillenraad100 omvat de jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in het kennis en kapitaalintensieve (glas)tuinbouwcluster. 

De lijst brengt het volledige cluster in beeld, verdeeld over zeven segmenten. Al sinds 2003 is Hillenraad100 de monitor van ontwikkelingen in het Nederlandse horti-cluster. 

Slechts 1% van de ondernemingen in het Nederlandse tuinbouwcluster haalt de Hillenraad100. De bedrijven in de lijst tonen volgens Hillenraad visie, durf en ondernemingsschap en zijn een baken voor het cluster. 

Daarom zijn wij als WBE Group extra trots dat we in deze lijst mogen staan. 

De Hillenraad100 geeft ook bij iedere plek in de lijst wat woorden mee. Zo ook bij de WBE Group. Je leest hun opmerking onderstaand: 

 

Nummer 77 – WBE Group.

Verwacht bij deze speler geen gelikte trucjes, theatrale acties of memorabele hoogstandjes. De WBE Group is veel meer die onopvallende back, een betrouwbare kracht die je zelden of nooit teleurstelt. Langdurige relaties, loyaliteit en kwaliteit zijn misschien geen verrassende kernwaarden, maar kunnen wel rekenen op waardering in de markt. Deze leverancier van decoratiegroen, bloemen, planten en aanverwante artikelen kijkt tevreden terug op de afgelopen twee jaren. WBE is blij dat zij de uitdagingen als gevolg van Covid-19, de Brexit en de Russische invasie van Oekraïne goed hebben doorstaan. Dit jaar bestaat de WBE Group 45 jaar en dat is alle reden voor een feestje. Wat ons betreft ook een prima moment om de mantel van bescheidenheid af te werpen en wat vaker de spotlights te zoeken. Want als je goed bent in wat je doet, mag je dat best hardop zeggen.