menu

Webshop login

Op bezoek bij MultiGreens GmbH

Datum
08/08/2022


Categorieën
Samenwerken

Op een zonnige donderdag in Augustus stappen onze collega’s Karst en Gerben in de auto om op bezoek te gaan bij  leverancier MultiGreens GmbH in Duitsland. Ze hebben hier afgesproken met eigenaar en directeur Eloy Bies, die hen meer gaat vertellen over een aantal populaire seizoens producten. Want waar iedereen nog in korte mouwen rondloopt, zijn wij al druk bezig met de producten richting de kerstperiode! 

In deze blog vertellen we je meer over het bezoekje bij MultiGreens GmbH en de producten. Lees snel verder. 

Na de autorit richting Duitsland werden onze collega’s warm ontvangen met koffie en broodjes. Na even bijgepraat te hebben begint de rondleiding. Eerst een rondje door de bedrijfshal om vervolgens op toer te gaan de bossen in, waar de producten groeien. 

Met een pick-up rijden ze naar verschillende percelen, waar diverse producten gekweekt worden. Producten als onder andere Quercus Rubra, Heidelbeer, Gagel, Leucothoe, Photinea, Pinus Strobus, Nobilis, Nordmann en coniferen heeft MultiGreens in het assortiment. Tijdens de rondleiding wordt het ons duidelijk dat Eloy precies weet hoe elke plant op de beste wijze geknipt kan worden. Dit komt door zijn jarenlange ervaring. Ook zijn medewerkers knippen op deze wijze, zo behouden ze de planten en groeien ze volgend jaar weer voldoende. 

De producten van Multigreens zijn MPS-GAP gecertificeerd, waar eigenaar Eloy dan ook zeer trots op is. MPS-GAP is een certificatieschema dat ingaat op  traceerbaarheid, milieu, veiligheid en hygiëne binnen het bedrijf. Groen is bij deze producten dus niet alleen de basis van het boeket, maar ook van de weg er naar toe. 

De producten van Multigreens zijn vooral seizoens producten waarvan de meeste beschikbaar zijn van oktober tot aan december. Je kunt deze periode de producten dan ook terug vinden in onze webshop. Heb je interesse in deze producten? Neem dan contact op met je verkoper of hou onze webshop in de gaten!

Het was een interessante, leuke en leerzame middag voor onze collega’s. Wij danken Eloy voor de uitgebreide rondleiding en informatie.