menu

Webshop login

Leer ons kennen – Jacqueline

Datum
13/04/2021


Categorieën
Leer ons kennen

Het is weer tijd om een kijkje achter de schermen bij WBE te geven. Na het vorige interview met de oprichters van WBE is het nu tijd voor de huidige directie: Peter en Jacqueline. Met als eerste interview dat van Jacqueline.

Waar Peter dagelijks aanwezig is op kantoor om de in & verkoop te ondersteunen, richt Jacqueline zich vooral op sponsoringen, administratieve zaken en belangrijke momenten. Toch, als we het collega’s vragen, is Jacqueline de grote baas!

In het interview vertelt Jacqueline meer over haar werkzaamheden, haar visie voor WBE en meer.

Lees snel verder!

 

Vertel wat over jezelf (leeftijd, relatie, woonplaats etc.) 

Ik ben Jacqueline Beets, dochter van de oprichters van WBE Jaap en Ineke Beets, ben 54 jaar oud, 10 jaar geleden getrouwd met Peter Baak  en wij  hebben 3 kinderen, Carmen van 22 jaar, Mikki van 19 jaar en Jesper van 17 jaar. Alweer 15 jaar geleden zijn wij vanuit het Westland naar het mooie Maasland verhuisd en daar wonen we met erg veel plezier.

 

Wat zijn jouw hobby’s (naast het harde werken bij WBE)?

Mijn hobby’s zijn vooral reizen, dat is begonnen met alle landen van waar WBE allemaal importeert en langzaam uitgebreid, maar de bucketlist is nog steeds erg lang!

Verder hou ik van lezen en heb thuis veel dieren waar ik veel tijd aan besteed en 3 lastige kinderen ?.

 

Welke opleiding heb je gedaan? 

Na de HAVO heb ik de middelbare Hotelschool de Rooi Pannen in Tilburg gedaan, omdat me dat een erg leuke opleiding leek en dat was het ook, maar het is allemaal iets anders gelopen…

 

Wat deed je voor je bij WBE ging werken? 

Ik ben natuurlijk met WBE opgegroeid, als kind ging ik vroeger elke zaterdag al mee naar de veiling toen die nog open was en met de moederdag was ik standaard ‘ziek’ op school, maar ondertussen aan het werk, wat ik helemaal niet erg vond, want er hing altijd een hele gezellige sfeer in deze drukke dagen.

Toch wilde ik een leuke opleiding gaan volgen, de hotelschool heb ik afgerond en gelijk daarna  heb ik een half jaar in Frankrijk gewerkt in een restaurant. Toen we na het seizoen terugkwamen had ik geen werk en WBE was groeiende, dus ben ik bij  WBE begonnen en nooit meer weggegaan.

 

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit? 

Ik werk niet zoveel meer sinds de kinderen er zijn, ik ben 3 ochtenden in de week op de zaak en verder regel ik thuis alles.

Ik pak op de zaak eigenlijk alles op wat op mijn pad komt, van  verzekeringen tot feestjes organiseren voor jubilarissen tot grote schoonmaak keuken tot overige bemoeienissen.

 

Wat vind je het leukste aan jouw baan? 

Het leukste is dat het eigenlijk geen dag hetzelfde is en ik heb natuurlijk de leukste werkzaamheden onder mijn hoede!

 

Wat vind je het minst leuke aan jouw baan? 

Helemaal niets!

 

Wat is jouw favoriete product? Waarom? 

Dat blijft toch beargrass, want dat springt zo leuk in een boeket, wel alleen de groene niet de geverfde! Maar ook Cinerea vind ik erg leuk, mede omdat het ook zo lekker ruikt.

 

Heb je nog ambities voor WBE?

Ikzelf niet zo zeer, ik hoop dat het een familiebedrijf blijft, dat zou natuurlijk het mooiste zijn, dat houdt het toch iets persoonlijker, dus hopelijk hebben de kinderen heel veel ambities voor de toekomst!