menu

Webshop login

Leer ons kennen – Rutger van der Plas

Datum
17/06/2021


Categorieën
Leer ons kennen

De brug tussen de verkopers en de boxmedewerkers. Dat is Rutger van der Plas. Als box manager zorgt hij ervoor dat alle werkzaamheden in de box soepel verlopen. Dagelijks ondersteund hij in de box waar nodig is. Hoor je hard gelach? Dan heb je een grote kans om Rutger tegen te komen.

Hoe zijn dag eruit ziet? Dat en meer vertelt hij in het interview. Lees snel verder.

 

 

Vertel wat over jezelf (leeftijd, relatie, woonplaats etc.) 

ik ben Rutger van der Plas. Ik ben 34 jaar oud en ben al 9 jaar gelukkig getrouwd met mijn vrouw Rianne. Samen hebben we twee kinderen, Rick (6 jaar oud) en Esmee (2 jaar oud). We wonen in Katwijk.

Wat zijn jouw hobby’s (naast het harde werken bij wbe)?

Ik hou van voetbal. Vooral het kijken naar wedstrijden! Mijn favoriete clubs zijn Quick Boys en Ajax. Verder vind ik het leuk om te gamen en ben ik een groot liefhebber van speciaalbier.

Welke opleiding heb je gedaan? 

Ik heb VMBO (LTS) bouwtechniek afgerond. Vervolgens ben ik de opleiding beveiliging gaan doen. Na deze opleiding heb ik gesolliciteerd bij de Marechaussee. Helaas kwam ik, door de grote hoeveelheid aanmeldingen, niet door alle voorrondes heen. Toen ben ik gaan werken.

Wat deed je voor je bij WBE ging werken? 

Voordat ik bij WBE kwam werken werkte ik bij Floraholland als bijbaan. Daarnaast hielp ik mijn oom 1 dag in de week op de rit.

Mijn achterneef Fred van Delft (ook werkzaam bij WBE) vertelde mijn ouders dat WBE nog werknemers zocht en toen is het balletje gaan rollen. Ik startte op 16 januari 2005 bij WBE, eerst als boxmedewerker en nu als box manager.

Op welke afdeling werk je bij WBE?

Ik ben de box manager van filiaal Rijnsburg.

Bij welk Filiaal werk je?

WBE Rijnsburg.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit? 

De gemiddelde werkdag start rond 05:00. Ik kom vaak op de fiets naar mijn werk. Ik begin de dag met een klein beetje verkoop. Vervolgens start ik het team in de box op. Ik ondersteun de rest van de dag waar nodig is. Dit kan zijn bij de binnenkomst van handel of de controle.

Bel je de box van WBE Rijnsburg? Dan krijg je meestal mij aan de telefoon. Daarnaast doe ik nog extra werk als de credits en claims, voorraad verschillen en regel ik de vrije dagen van de werknemers in de box.

Wat vind je het leukste aan jouw baan? 

Het leukste vind ik als alles lekker loopt. Wanneer zowel personeel als klanten tevreden zijn en alles in de box soepeltjes verloopt.

Wat vind je het minst leuke aan jouw baan? 

Ik vind het vroeg opstaan het minst leuke!

Wat is jouw favoriete product? Waarom? 

Mijn favoriete product is er eigenlijk niet maar één. De bloeiende hoek (Italiaanse producten) zijn mijn favoriete producten. Dit door alle bruisende kleuren en geuren. Ieder product heeft zijn eigen kenmerkende geur.

Heb je nog ambities binnen WBE? 

Ik zit nu aardig op mijn plek. Maar wie weet ooit filiaal manager.