menu

Webshop login

Monstera: Een groene schoonheid

Datum
15/06/2023


Categorieën
Nieuws

Monstera: Een groene schoonheid.

Niet alleen als kamerplant is het een succes, maar ook in de wereld van snijgroen is Monstera een populair product!

Met zijn weelderige, grote bladeren en opvallende patronen is dit blad een waar genot om naar te kijken.

 

Monstera is een echte eyecatcher in een boeket of arrangement, maar doet het ook goed als groene basis of zelfs als rand van een boeket.

 

Het oog wil ook wat

Het Monstera-blad staat bekend om zijn kenmerkende bladpatroon met grote insnijdingen en gaten, wat het een uniek en opvallend uiterlijk geeft. Geen blad is hetzelfde. De groene, glanzende kleur van het blad is prachtig om te zien. Daarnaast is het blad stevig, wat een voordeel is bij het verwerken in een boeket of arrangement. Een extra voordeel is dat het blad lang houdbaar is. Genoeg redenen om aan de slag te gaan, toch?

Behind the scenes

De Monstera behoort tot de familie van de aronskelkachtigen. Er zijn meerdere soorten Monstera, namelijk zo’n 22. In onze webshop vind je echter maar één soort.

De Monstera is oorspronkelijk afkomstig uit het tropische Zuid-Amerika. Hier kan de klimplant soms wel 20 meter hoog in de bomen groeien.

 

Ons Monsterablad komt van dichter bij huis, namelijk uit Honselersdijk.

Hier wordt het blad in een warme kas gekweekt, gesorteerd op lengte en schoongemaakt. Het is klaar om onze kant op te komen. Dit alles wordt met de hand gedaan!

We bieden het mooie blad in verschillende lengtes aan in onze webshop, zodat er altijd een variant is die bij jouw boeket of arrangement past.

 

 

Ga aan de slag

Dit prachtige blad heeft eigenlijk niets nodig om er ontzettend mooi uit te zien. In een vaas komt het blad helemaal tot zijn recht.

Maar ook verwerkt in een plukboeket zorgt het Monsterablad voor een exotisch tintje.