menu

Webshop login

Hedera Rank: De Perfecte Toevoeging voor het Trouwseizoen

Datum
07/07/2023


Categorieën
Nieuws

Romantische, weelderige ranken. Met Hedera ranken creëer je een waterval van groen. Of je nu kiest voor een bonte variant of een groene variant, een rank is altijd een goed idee.

Het trouwseizoen is weer in volle gang en bruidsparen over de hele wereld zijn druk bezig met het plannen van hun mooiste dag. Van het kiezen van de locatie tot het selecteren van de prachtigste bloemen en natuurlijk snijgroen, elk detail draagt bij aan de betoverende sfeer. Vooral wanneer je gebruikmaakt van de elegante Hedera ranken. Of je ze nu verwerkt in het boeket of als decoratie, met dit snijgroen kun je verschillende kanten op. Lees snel verder over dit bijzondere product.

 

 

Achter de schermen 

Hedera, ook wel bekend als klimop, staat bekend om zijn prachtige glanzende bladeren en weelderige groene kleur. Naast de groene variant bieden we ook een bonte variant aan, te herkennen aan het lichte streepje op het blad. Beide varianten importeren we wekelijks.

 

Onze Hedera Ranken komen rechtstreeks van Nederlandse bodem, namelijk van Vireo Plant. Deze leverancier beschikt over zes locaties met een totaal oppervlak van 190.000 m2 kasruimte, genoeg ruimte om het prachtige Hedera groen te laten groeien! 

Om de ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten, groeien de Hedera’s hoog de lucht in. Op die manier hebben de lange takken alle vrijheid om uit te groeien. Vireo Plant verkoopt alle “stappen” die de plant doorloopt, van het stekje tot de korte plant en van de lange plant tot de langste takken die wij vervolgens aanbieden als ranken.

 

Het knippen van de ranken gebeurt met de hand. Er worden geen speciale planten voor gekweekt, maar er wordt simpelweg gekeken naar de lengte van bepaalde planten. Zodra een plant lang genoeg is, worden de langste takken eraf geknipt en gebundel. Klaar om onze kant op te komen.

 

 

Ga aan de slag

Of je de prachtige ranken nu verwerkt in het boeket of als decoratie, de ranken zijn altijd een succes. Dankzij de lange takken kun je gemakkelijk een schitterende slinger van groen creëren. Bovendien is Hedera dankzij zijn mooie kleur eenvoudig te combineren met andere kleuren.

 

Wil jij jouw klanten ook laten genieten van dit mooie snijgroen? Koop dan vandaag nog Hedera Rank Groen en Hedera Rank Bont in onze webshop.