menu

Webshop login

Leer ons kennen: Annabel Zwinkels

Datum
20/01/2022


Categorieën
Leer ons kennen

Er komen heel veel mannen langs in onze interviews, maar deze keer is het tijd voor een vrouw!

Sinds 4 jaar is ze werkzaam bij WBE en regelt ze verschillende administratieve zaken voor WBE. In deze mannenwereld staat Annebel Zwinkels zeker haar mannetje! Als alleenstaande moeder is ze niet alleen hard bezig op haar werk, maar ook thuis bij haar 4 kinderen. Lees alles over haar werk, hobbies in ons nieuwste interview.

 

 

Vertel wat over jezelf (leeftijd, relatie, woonplaats etc.) 

Ik ben 33 lentes jong en woon met mijn 4 lieve ondeugende kinderen in ’s-Gravenzande. De oudste heet Dane en is 11 jaar daarna komt Liv van 10 jaar, Nova van 8 jaar en Evi van 6 jaar. Een huis vol gezelligheid!

 

Wat zijn jouw hobby’s (naast het harde werken bij WBE)?

Naast het harde werken bij WBE ben ik vooral bezig met zorgen dat de kinderen het zo leuk en gezellig mogelijk hebben, dus we gaan vaak eropuit of spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Als de kinderen bij hun vader zijn heb ik tijd voor mijzelf en ga ik graag naar het strand, pak een terrasje en zou graag weer willen gaan tennissen. Ik deed dit altijd door de weeks, maar met de kinderen gaat dat even niet. Ik moet dit eigenlijk weer oppakken in de weekenden. Omdat dit nu nog even niet lukt ga ik regelmatig naar de sportschool.

 

Welke opleiding heb je gedaan? 

Ik ben hartstikke enthousiast begonnen op het VWO, dat enthousiasme zakte naarmate de jaren en ook sloeg de puberteit en eigenwijsheid toe en ben ik gaan werken en heb via werk en wat cursussen ervaring opgedaan.

 

Wat deed je voor je bij WBE ging werken? 

Voordat ik bij WBE ging werken heb ik een aantal jaren thuis voor mijn toen nog hele jonge kinderen gezorgd en de administratie gedaan van mijn ex man zijn zaak. Via Randstad ben ik bij WBE terecht gekomen. Ik kon WBE wel al, aangezien mijn broertje hier stage heeft gelopen. Ondertussen werk ik hier alweer 4 jaar.

 

Op welke afdeling werk je bij WBE?

Ik werk op de administratie, altijd gezellig en helemaal mijn ding.

 

Bij welk Filiaal werk je?

Ik werk bij WBE Westland. Met alleen maar hartstikke gezellige collega’s.

 

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit? 

Ik begin elke ochtend om 09.00 nadat ik de kinderen naar school heb gebracht. Ik pak altijd eerst een lekker kopje cappuccino en dan kan mijn werkdag echt beginnen. Elke ochtend begin ik met het checken van de mail en kijk ik waar ik die dag mee ga beginnen. Dat is elke dag anders, maar verdeeld over de week bestaan mijn werkzaamheden o.a. uit het opnemen van de telefoon, facturen verwerken in Elvy/Exact, de import facturen invoeren, facturen nakijken in Elvy, kasboeken, voorraad kantoorartikelen bijhouden etc. Hartstikke leuk en geen dag is hetzelfde.

 

Wat vind je het leukste aan jouw baan? 

Ik vind het leuk dat we een fijne werksfeer hebben en dat geen dag hetzelfde is. Ik ben nog nooit met tegenzin naar mijn werk gegaan.

 

Wat vind je het minst leuke aan jouw baan?

Ik wil graag alles goed doen, en als werkende moeder (misschien ook als vader en misschien niet alle moeders) heb ik vaak het gevoel dat ik en tekortschiet thuis en tekortschiet op het werk.

 

Wat is jouw favoriete product? Waarom? 

Ik werk natuurlijk niet echt met de producten, maar ik word echt heel erg blij van de geur van Eucalyptus en vind het ook erg leuk tussen een bosje bloemen staan.

 

Heb je nog ambities binnen WBE?

Ik zou graag nog erg lang bij WBE willen blijven werken en hoop mijn uren en werkzaamheden uit te kunnen breiden naarmate de kinderen ouder worden.