menu

Webshop login

Leer ons kennen: Martin Korpershoek

Datum
20/01/2022


Categorieën
Leer ons kennen

Het is vroeg in de ochtend wanneer deze collega vanuit het (meestal) zonnige Noordwijk naar de veiling in Rijnsburg vertrekt.

Hij zorgt er altijd voor dat al zijn collega’s niet één maar twee bakken thee hebben staan voor ze met hun werk beginnen. Dan is ook hij klaar om aan de slag te gaan.

Filiaal manager Martin Korpershoek zijn dag bestaat uit inkoop, verkoop, overleg en contact met het hoofdkantoor. Geen dag is daarom hetzelfde.

In het interview verteld hij meer over zichzelf, zijn hobby’s en zijn werk. Benieuwd naar het verhaal van Martin? Lees dan snel verder.

 

 

Vertel wat over jezelf (leeftijd, relatie, woonplaats etc.)

Ik ben Martin Korpershoek, ik ben 49 jaar en ik woon met mijn gezin, Vera en dochter Marieke in Noordwijk aan zee.

 

Wat zijn jouw hobby’s (naast het harde werken bij WBE)?

Na het werk doe ik graag aan kickboksen een beetje aan fitness en hardlopen. In de weekenden wandelen Vera en ik graag door de duinen en over het strand van Noordwijk.

 

Welke opleiding heb je gedaan? 

Kleuterschool, Lagere school, tuinbouwschool en mbo.

 

Wat deed je voor je bij WBE ging werken? 

In 2003 kwam ik van de firma Adomex op veiling Westland (een veiling waar ik ook met veel plezier hebt gewerkt) naar WBE Rijnsburg omdat er een verkopers functie vrij was gekomen en om (oud collega) Bram Haasbroek te ondersteunen met zijn werk.

 

Op welke afdeling werk je bij WBE?

Filiaal manager van WBE Rijnsburg

 

Bij welk Filiaal werk je?

WBE Rijnsburg

 

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit? 

Mijn dag op de zaak begint altijd met een bak thee. Het werk wat ik doe is erg gevarieerd, het bestaat uit verkoop, inkoop en contact en overleg hebben met het hoofdkantoor.

 

Wat vind je het leukste aan jouw baan? 

Het leuke aan mijn werk vind ik de samenwerking met m`n collega`s hier op Rijnsburg en de samenwerking met het hoofdkantoor en andere filialen om alles iedere dag weer zo goed mogelijk te laten verlopen en natuurlijk het contact met onze klanten en leveranciers.

 

Wat vind je het minst leuke aan jouw baan? 

Ik heb er een verschrikkelijke hekel aan als zeecontainers en vlieg-zendingen vertraagd zijn, de laatste tijd worden er ook veel zeecontainers bij de douane gescand. Dit zorgt meestal ook helaas voor langdurige vertragingen. Blijft een lastig dingetje!

 

Wat is jouw favoriete product? Waarom? 

Naast de vaste producten in onze exoten afdeling staan er ook vaak nieuwe leuke aparte producten in onze exoten afdeling die ik vaak erg mooi vind. Maar mijn favoriete product uit het assortiment is salal. Het is een mooie stevige en houdbare vuller in een bloemboeket.

 

Heb je nog ambities binnen WBE? 

Ambities heb ik altijd, het is altijd leuk om weer wat nieuws te leren of om wat nieuws op te pakken.